torstai 3. syyskuuta 2015

Kevään yhteiskirjatilaus järjestetään uudelleen!

Nyt on erinomainen tilaisuus tilata AK Pressin kirjallisuutta ilman postituskuluja. Mustan kanin kolo on tekemässä uutta kirjatilausta AK Pressiltä, ja tilaukseen voivat osallistua myös yksityishenkilöt.

Lähetä ensi keskiviikkoon (9.9.) mennessä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä lista tuotteista, jotka haluat tilata, sähköpostiosoitteeseemme mustankaninkolo@gmail.com. Tilaus on sitova. Mustan kanin kolo hoitaa yhteistilauksen tekemisen ja rahaliikenteen AK Pressin suuntaan, ja voit noutaa kirjat meiltä tilauksen saavuttua. Kirjat maksetaan (käteisellä) Mustan kanin kololle samalla, kun noudat ne kätevästi myymälästämme tai lokakuussa järjestättäviltä Helsingin Varjokirjamessut:lta.

AK Pressin tuotteisiin voit tutustua osoitteessa: http://akuk.com/

Huom. Mustan kanin kolo maksaa postikulut, joten maksettavaksesi jää ainoastaan AK Pressin sivuillaan ilmoittama kirjan hinta.

Huomioithan, että akuk.comissa (AK Press UK) on eri valikoima kuin AK Pressin yhdysvaltalaisilla sivuilla (akpress.com). Tilaamme tuotteet Ison-Britannian nettikaupasta. Mustan kanin kolo ei ole vastuussa AK Pressin nettikaupan ajantasaisuudesta - voi olla että tuote onkin loppu vaikka sivun mukaan sitä olisi tarjolla. Jos näin sattuisi käymään, niin kyseisen kirjan tilaus luonnollisesti peruuntuu.